با ورود موج جدید گرما به خوزستان لذا به کشاورزان ، دامداران، صیادان و همه بهره برداران توصیه می شود حتی الامکان از قرار گرفتن در فضای باز در ساعات روز که دمای هوا بالا می باشد خودداری نمایند.
به گزارش تابا: پیش بینی سازمان هواشناسی حاکی از افزایش دما از روز یکشنبه ۴ تیر ماه تا اواخر هفته جاری و وقوع دماهای ۴۹ درجه و بالاتر به ویژه در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه (۳ لغایت ۵ تیرماه ) در برخی مناطق جنوبی، جنوب شرقی، غربی و مرکزی استان می باشد همچنین از روز شنبه تا اواسط هفته جاری جنوبی بودن جریانات جوی و انتقال رطوبت از روی خلیج فارس در بخش هایی از جنوب و سواحل استان و پدیده شرجی پیش بینی شده است.
لذا به کشاورزان ، دامداران، صیادان و همه بهره برداران توصیه می شود حتی الامکان از قرار گرفتن در فضای باز در ساعات روز که دمای هوا بالا می باشد خودداری نموده و یا از وسایل ایمنی مانند کلاه و دستکش استفاده نمایند.
همچنین جهت پیشگیری از وارد آمدن خسارت به اراضی و کشت های زراعی و باغی مزارع در اوایل صبح یا اوایل شب آبیاری شوند.