هر اونس طلا امروز، ۷ مردادماه به قیمت یک هزار و ۲۷۰ دلار در بازارهای جهانی معامله شد که در مقایسه با هفته گذشته، ۲۵ دلار افزایش را نشان میدهد.
به گزارش تابا، طبق نرخ اعلامی اتحادیه طلا و جواهر اهواز، هر عدد نیمسکه با قیمت ۶۳۱ هزار تومان و هر عدد ربعسکه با قیمت ۳۷۵ هزار تومان معامله شد که نیمسکه با ۱۱هزار تومان و ربعسکه با ۱۴ هزار تومان افزایش قیمت در بازار عرضه شدند.
امروز نرخ سکه طرح جدید در بازار اهواز به یک میلیون و ۲۱۸ هزار تومان رسید که نرخ آن نسبت به هفته قبل، ۱۱هزار تومان افزایش یافته است.
هر عدد سکه یکگرمی نیز به قیمت ۲۴۸ هزار تومان فروخته شد که نسبت به نرخ روزهای گذشته ۴۰۰۰ تومان افزایش داشته است؛ همچنین قیمت هر گرم طلای خام ۱۱۵ هزار و ۴۰۰ تومان و پایه فروش طلا نیز ۱۳۵ هزار و ۴۰۰ تومان است.