مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خوزستان، بسیجیان را گره گشای مشکل ها و مایه دلگرمی مردم دانست.
به گزارش تاباخبر؛ ارسلان غمگین در حاشیه نشست با سرهنگ پاسدار بلیوند فرمانده حوزه بسیج کارمندی شهیدرجایی استانداری خوزستان گفت: در طول تاریخ اسلام و ایران همواره دشمنان سعی کرده اند به اشکال مختلف از پیشرفت و ترقی مسلمانان جلوگیری کنند اما این تفکر بسیجی در میان مردم انقلابی بود که همواره مانع انجام نقشه های شوم آن ها می شد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان افزود: در طول ۸ سال دفاع مقدس، بسیج آن چنان ظاهر شد که دشمنان اعتراف کردند: قدرتی در بسیج نهفته که توان مقابله با ارتش های کلاسیک جهانی را دارد.
وی تصریح کرد: دشمن که سودای فتح سه روزه را در سر می پروراند، در همان روزهای نخستین با مردمی مواجه شد که با دست خالی اما با سلاح ایمان و اعتقاد به ارزش های الهی و انسانی به دفاع از کیان مقدس نظام اسلامی برخاسته بودند و از ایثار جان خویش دریغ نمی کردند.
غمگین اظهار کرد: در حوادث طبیعی، همچون زلزله و سیل نیز بسیجیان با حضور خود در کنار دیگر قشرها و نهادها، همواره گره گشای مشکلات و مایه دلگرمی مردم بوده اند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: دشمنان اسلام که پیش از این در تمام صحنه ها با شکست های مفتضحانه ای روبه رو شده اند هم اکنون در حال تحمیل جنگ های نابرابر در عرصه های اقتصادی و فرهنگی هستند اما با وجود جاری بودن فرهنگ ایثار و شهادت، قطعا چیزی جز شکست عاید آن ها نخواهد شد.
وی با اشاره به حماسه میلیونی مردم ایران در تشییع بی نظیر پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی و یاران همرزمش گفت: حضور حماسی و میلیونی مردم در بدرقه پیکر مطهر شهید سلیمانی خط بطلانی بر تمام توطئه های دشمنان در ایجاد فاصله میان ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.
وی ترویج فرهنگ بسیج در میان کارمندان دولت برای رسیدن به اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را بسیار مهم دانست و افزود: مهم ترین ویژگی یک کارمند بسیجی علاوه بر ایمان خالص به خداوند بزرگ و اطاعت از ولی فقیه، می بایست پاسدار دستاورد های نظام مقدس اسلامی باشد.
غمگین یادآور شد: یک کارمند بسیجی باید با تواضع، صبور، دارای حسن خلق و مردم دار باشد.