به گزارش تابا، حسن احمدی روز شنبه در جلسه بررسی فعالیت تالارها در سالن اجتماعات فرمانداری، افزود:با توجه به اعلام وضعیت زرد در مرکز استان از سوی ستاد مقابله با کرونا، فعالیت تالارها و سالن های غذا خوری با ظرفیت ۵۰ درصد در اهواز آغاز شد.
وی ادامه داد: در صورتی که تالار و سالن غذاخوری بر اساس دستورالعمل اعلام شده فعالیت نکنند، به صورت قانونی برخورد می شود.
در این جلسه سرهنگ محمدوند رئیس اماکن استان خوزستان، مدیران و کارشناسان مراکز بهداشت شرق و غرب و سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و اتحادیه حضور داشتند.