واکسن کرونای ایرانی را تزریق میکنم
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 24 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 16 September - 2025
4
آیت الله جزایری :

واکسن کرونای ایرانی را تزریق میکنم

  • کد خبر : 95667
  • 15 بهمن 1399 - 10:38
واکسن کرونای ایرانی را تزریق میکنم
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت:طبق گفته کارشناسان و متخصصان وزارت بهداشت، واکسن ایرانی کرونا صددرصد ایمن و قابل اعتماد است.

به گزارش تابا؛آیت الله جزایری گفت: ایرانی‌ها همیشه ثابت کرده اند که در علم پیشرو هستند و این بار هم دنیا را شگفت زده خواهند کرد.

وی افزود: خوشبختانه خبر‌های خوبی طی روز‌های گذشته از واکسن ایرانی کرونا شنیده ایم و این اعتماد ما را به دستاورد‌های دانشمندان کشورمان بالا برده است.

زعیم حوزه‌های علمیه خوزستان گفت: واکسن ایرانی کرونا در فاز نخست آزمایش انسانی عارضه خاصی نداشته و این موضوع نشان از یک موفقیت بزرگ در بخش پزشکی ایران دارد و مردم هم باید به این موفقیت احترام بگذارند.

وی با بیان اینکه واکسن‌های اروپایی و آمریکایی تاکنون ده‌ها نفر را به کام مرگ کشانده اند افزود: به همین دلیل قابل اعتماد نیستند و من به همراه خانواده ام تا زمان عرضه واکسن کرونای ایرانی منتظر می‌مانیم.

آیت الله جزایری ضمن قدردانی از تلاش کادر درمان و پزشکی کشور و خوزستان برای مهار و کنترل این بیماری گفت: همه مردم باید در کنار تلاش‌های شبانه روزی کادر درمان، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مهار این بیماری منحوس کمک کنند.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=95667

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.