به گزارش تابا؛ سیدمحمد مرعشی افزود:براساس این احکام ، ضریب افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران در مقایسه با اسفند ۱۳۹۹ بیش از۵۰ درصد افزایش یافته است.
به گفته وی زمان اجرای احکام حقوق پرداختی بازنشستگان و مستمری بگیران خوزستانی از فروردین امسال اعمال خواهد شد.
وی با بیان اینکه افزایش حقوق حداقل بگیر بازنشستگان تامین اجتماعی از سال ۱۳۹۸ تاکنون ۲.۵ برابر شده افزود: این اتفاق خوب با تلاش ، همکاری و هماهنگی بین کانونهای بازنشستگی ، سازمان تامین اجتماعی و پیگیری وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی اتفاق افتاده است.
مدیرکل تامین اجتماعی خوزستان ادامه داد:سازمان تامین اجتماعی به درخواست به حق بازنشستگان جامه عمل پوشانده و متناسب سازی مرحله دوم را نیز اجرا کرد و احکام آنان صادر و پرداخت حقوق و مستمری، طبق احکام جدید خواهد بود.
احکام حقوقی ۲۲۰هزار بازنشسته و مستمریبگیر خوزستانی صادر شد
لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=99290
- ارسال توسط : ADMIN
- بدون دیدگاه