۶۴ واحد صنفی متخلف در شهرستان دزفول پلمب شدند
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 26 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Thursday - 18 September - 2025
1

۶۴ واحد صنفی متخلف در شهرستان دزفول پلمب شدند

  • کد خبر : 99973
  • 02 خرداد 1400 - 17:28
۶۴ واحد صنفی متخلف در شهرستان دزفول پلمب شدند
 فرمانده انتظامی دزفول گفت: ۶۴ واحد صنفی متخلف به دلیل رعایت نکردن دستور العمل‌های صادره و نداشتن مجوزهای لازم در شهرستان دزفول پلمب شدند.

به گزارش تابا؛ سرهنگ روح اله گراوندی افزود: در راستای جلوگیری از هنجارشکنی، ساماندهی و اجرای طرح‌های نظارتی و کنترلی از ۵۶۱ واحد صنفی در این شهرستان بازدید شد.

وی ادامه داد: ماموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی این فرماندهی برابر طرح کنترل و نظارتی اصناف پس از بازدید و سرکشی از واحدهای صنفی، به ۲۱۰ واحد که قوانین و مقررات مربوطه را رعایت نکرده بودند، تذکر لازم را دادند و از ۱۴۴ واحد صنفی متخلف تعهد کتبی گرفتند.

فرمانده انتظامی دزفول گفت: تعداد ۶۴ واحد صنفی متخلف نیز به دلیل رعایت نکردن قوانین و مقررات مربوطه و هنجارشکنی و نداشتن پروانه کسب پلمب شدند.

وی امنیت، سلامت و جلب رضایتمندی شهروندان را اولویت پلیس دانست و از شهروندان خواست درصورت مشاهده هرگونه فعالیت اصناف متخلف مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=99973

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.