دو روش برای نوشیدن سرکه سیب وجود دارد. گزینه ساده نوشیدن یک قاشق غذاخوری از این سرکه است اما اگر عطر و طعم آن برای شما بیش از اندازه قوی است، میتوانید آن را در یک لیوان آب، چه سرد یا گرم، ترکیب کنید.
آیا تا به حال چیزی درباره فواید نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب در روز شنیدهاید؟ اگر این گونه نیست، باید بدانید که محصولی فراتر از یک چاشنی سالاد محسوب می شود. نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب آنزیم هایی که مسئول تجزیه کربوهیدارت ها هستند را غیر فعال می کند. از این رو، این محصول از انباشت گلوکز در خون و افزایش شدید قند پیشگیری می کند.
«سرکه سیب در نتیجه یک فرآیند تخمیر طولانی مدت کربوهیدراتهایی مانند انگور، سیب زمینی، نارگیل، چغندر و سیب به دست میآید. این فرآیند کند و طولانی به منظور حفظ ترکیبات زیستفعال مانند اسید استیک، اسید گالیک، کاتچین، اپیکاتچین، و اسید کافئیک صورت میگیرد. هدف از این فرآیند حصول اطمینان از حفظ ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی در سرکه است.
هنگامی که مدت زمان تخمیر طولانی است، سرکه نوعی شبکه عنکبوتی را توسعه می دهد که ظاهری تیره به آن می بخشد. این نشانه ای از کیفیت بالاتر محصول بوده و وضعیت ایده آل برای مصرف این سرکه محسوب می شود. با این وجود سرکه سیب معمولا فیلتر و پاستوریزه شده و بر همین اساس ظاهری شفاف پیدا می کند که در سرکه های موجود در فروشگاه ها مشاهده می شود.
سرکه سیب یک نوشیدنی قلیاییساز است
این به معنای آن است که مصرف این ماده برای کاهش اسیدیته بدن ایدهآل است و از این رو شرایط بهتری را برای سلامت کلی ایجاد می کند. افزون بر این نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب در روز به پیشگیری از بیماریهای جدی مانند سرطان کمک می کند. فراموش نکنید که رژیم غذایی با محتوای بالای چربی، نمک و دیگر مواد غذایی مشابه می تواند PH بدن را اسیدی سازد که این شرایط برای تکثیر ریزجانداران سمی ایده آل است.
سرکه سیب به گوارش کمک میکند
نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه علائم گوارش کند یا سنگین، گرفتگی و اختلال شکمی را تسکین میدهد. این ماده در به حداقل رساندن حس اسیدیته معده و سوزش سر دل کمک می کند. مصرف سرکه سیب پس از خوردن غذاهای غنی و سنگین برای پیشگیری از پدیدار شدن این علائم ایده خوبی محسوب می شود. اگر چنین مشکلات پیش از این ایجاد شدهاند، شما همچنان می توانید با مصرف این سرکه علائم را کاهش دهید.
سرکه سیب برای دیابت مفید است
اسید استیک موجود در سرکه به کاهش سطوح قند در خون کمک میکند زیرا از گوارش کامل کربوهیدراتهای پیچیده جلوگیری میکند. نوشیدن یک قاشق غذاخوری از این سرکه آنزیمهایی که مسئول تجزیه کربوهیدراتها هستند را غیر فعال میکند. از این رو این محصول از انباشت گلوکز در خون و افزایش شدید قند پیشگیری میکند.
سرکه سیب از بیماری قلبی عروقی پیشگیری میکند
این سرکه حاوی سطوح بالا از اسید کلروژنیک است. این ترکیب اکسیداسیون کلسترول بد (LDL) را مهار میکند که به بهبود سلامت قلب و عروق منجر میشود. اگر سطوح کلسترول شما بیش از اندازه بالاست، غذاهایی با محتوای چربی بالا را از رژیم غذایی خود کنار بگذارید و روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب بنوشید.
سرکه سیب گرفتگی بینی را کاهش میدهد
اثر آنتیبیوتیک سرکه به کاهش خطر عفونت کمک میکند. همچنین این محصول میزان مخاط را کاهش داده و سینوسها را پاکسازی میکند و از این رو گرفتگی کمتری در آنها دیده میشود. اگر علاقه به مصرف روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب ندارید، این کار را حداقل زمانی که دچار آنفلوآنزا شدهاید، انجام دهید. مصرف سرکه سیب به مدت ۱۰ روز معمولا برای از بین بردن مشکل کفایت می کند. همچنین اگر به گلو درد یا مشکلات التهابی مبتلا شدهاید، سرکه سیب در کاهش و از بین بردن آنها موثر عمل میکند.
سرکه سیب به سود جمعیت باکتری روده عمل می کند
آیا از یبوست مزمن یا گاه به گاه رنج میبرید؟ در این مورد نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه از تداوم این مشکل پیشگیری میکند. بر خلاف باور عمومی از این سرکه موجب شکل گیری مشکلات اسیدیته نمی شود زیرا یک غذای قلیایی است.
سرکه سیب کلیهها را سمزدایی میکند
آیا از عفونتهای کلیوی رنج میبرید یا سنگهای کلیه برای شما مشکلآفرین شدهاند؟ اگر این گونه است، مصرف یک قاشق غذاخوری سرکههنگام صبح را مد نظر قرار دهید. همچنین دنبال کردن توصیه پزشک خود و نوشیدن آب به میزان کافی را فراموش نکنید. اگر به مصرف آبمیوه علاقه دارید، اطمینان حاصل کنید فاقد شیرینکننده باشند. همچنین نمک را به مدت دو هفته از رژیم غذایی خود کنار بگذارید.
سرکه سیب به کاهش وزن کمک میکند
به همراه یک رژیم غذایی سالم و ورزش، نوشیدن دو قاشق غذاخوری سرکه در روز آهنگ سوخت و ساز را تسریع میکند. سرکه سیب سرشار از ویتامین B۶ و لسیتین است و به سوزاندن چربی جمع شده در بدن به واسطه یک رژیم غذایی ضعیف کمک میکند.