هفت مکان ورزشی فاقد مجوز در دزفول پلمب شد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 22 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 September - 2025
1

هفت مکان ورزشی فاقد مجوز در دزفول پلمب شد

  • کد خبر : 121252
  • 29 مرداد 1401 - 17:09
هفت مکان ورزشی فاقد مجوز در دزفول پلمب شد
رییس اداره ورزش و جوانان دزفول گفت: هفت مکان ورزشی فاقد مجوز به منظور حمایت از باشگاه‌های دارای مجوز و قانونمندی محل‌های تمرین نوجوانان و جوانان در دزفول پلمب شد.

به گزارش تابا به نقل از روابط عمومی اداره ورزش و جوانان دزفول، خادم علی تهذیبی روز شنبه افزود: ایجاد محیط‌های امن و ایمن برای ورزشکاران از رسالت‌های اداره ورزش و جوانان است که این مهم پس از طی تشریفات اداری از مسیر پلمب اماکن فاقد مجوز محقق می‌شود.

وی ادامه داد: در پی اجرای قانون و با دستور مقام قضایی و همکاری ارزنده اداره نظارت بر اماکن عمومی هفت مکان فاقد مجوز در ورزش پلمب شد و ۱۴ مکان نیز در دست اقدام است.

رییس اداره ورزش و جوانان دزفول بیان کرد: پلمب اماکن ورزشی فاقد مجوز که بعضاً سابقه چندین سال فعالیت غیرقانونی دارند بعد از فرصت‌های زمانی مکرر، اخذ تعهدات پی در پی و تذکرات کتبی متعدد با طی تشریفات قانونی لازم انجام می‌شود.

وی افزود: در یک سال گذشته با همین تذکرات و تعهدات و فرصت‌ها، تعداد زیادی از باشگاه داران مجبور به اخذ مجوزِ منتج به صدور پروانه فعالیت باشگاهی شدند که گامی موثر در سالم سازی فضاهای ورزشی بخش خصوصی است.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=121252

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.