ابطال و تعلیق ۸۴ پروانه استاندارد در خوزستان
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 25 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Wednesday - 17 September - 2025
0

ابطال و تعلیق ۸۴ پروانه استاندارد در خوزستان

  • کد خبر : 121466
  • 01 شهریور 1401 - 16:56
ابطال و تعلیق ۸۴ پروانه استاندارد در خوزستان
 مدیرکل استاندارد خوزستان از ابطال ۳۹ پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و تشویقی و تعلیق ۴۵ پروانه در استان خبر داد.

به گزارش تابا؛ علی داودی اظهار کرد: اداره کل استاندارد خوزستان با هدف انجام وظایف و مسئولیت‌های ذاتی خود و به منظور حمایت و صیانت از حقوق مصرف کنندگان و همچنین فراهم کردن هرچه بیشتر عرصه برای تولیدکنندگانی که تولید با کیفیت را سرلوحه کار خود قرار می‌دهند، پس از انجام بازرسی‌ها و نتایج آزمون بر روی نمونه‌های گرفته شده و همچنین بررسی سایر شرایط واحدهای تولیدی از ابتدای امسال تاکنون، تعداد ۳۹ فقره پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و تشویقی را ابطال و ۴۵ فقره پروانه استاندارد را نیز تعلیق کرده است.

وی افزود: رعایت نکردن استانداردهای تولید و خدمات ارائه شده و تولید محصول با کیفیت پایین‌تر از استاندارد از جمله دلایل تعلیق و ابطال این پروانه‌ها به شمار می‌رود.

داودی تصریح کرد: واحدهای تولیدی که پروانه استاندارد آن‌ها تعلیق شده حداکثر ۳ ماه فرصت دارند نسبت به رفع نواقص و احراز شرایط استاندارد اقدام کنند، در غیر اینصورت پروانه استاندارد آن‌ها ابطال خواهد شد.

مدیر کل استاندارد خوزستان ادامه داد: شهروندان می‌توانند برای اطلاع از اصالت و اعتبار محصولات دارای نشان استاندارد درج شده روی محصول به هنگام خرید، کد ۱۰ رقمی ذیل علامت استاندارد روی محصول را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال تا با دریافت سریع پاسخ از اصالت کالا اطمینان حاصل کنند.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=121466

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.