با پیگیری های مستمر، منتج به نتیجه مهندس کشت زر، مجوز کمیسیون ماده ۲۳ پروژه جاده چهار خطه محور استراتژیک و جدید بهبهان – آغاجاری (جاده قدیم اهواز) از سازمان برنامه و بودجه اخذ شد.
در ادامه پیگیری های شبانه روزی مهندس حبیب الله کشت زر نماینده مردم شریف بهبهان و آغاجاری در حوزه راه های ارتباطی حوزه انتخابیه و با توجه به نگاه ویژه ای که ایشان به توسعه زیرساخت های حوزه انتخابیه به خصوص در بخش راه های مواصلاتی دارند، مجوز کمیسیون ماده ۲۳ صادر و مبلغ ۸۰ میلیارد ریال جهت اجرای قطعه اول این پروژه مهم اختصاص یافت.
از اهداف و ضرورت های این طرح، کاهش مسافت مسیر بهبهان- آغاجاری، دسترسی و سفر راحت و ایمن به بنادر و منطقه ویژه اقتصادی است که بی شک تحقق این امر تاثیرات بی بدیل محلی و منطقه ای را در بردارد.
شایان ذکر است پیش از این مکاتبات و پیگیری های لازم جهت مشارکت در ساخت این پروژه مهم و استراتژیک با وزارت نفت انجام گرفته بود.
بی شک یکی از دغدغه های مردم شریف و نجیب آغاجاری بن بست شدن این شهر در صورت بهره برداری از مسیر موسوم به جاده قدیم اهواز (چم سیاه) بوده است، لذا از نکات مهم و قابل توجه این پروژه، ورود مسیر طراحی شده به شهر آغاجاری می باشد تا این مهم باعث شود دغدغه و حساسیت بجای مردم شریف و شهید پرور آغاجاری مرتفع گردد./ ناصر حکیمی
















