شبکه آبرسانی طرح غدیر به پایانه مسافری چذابه متصل شد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 22 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 September - 2025
1

شبکه آبرسانی طرح غدیر به پایانه مسافری چذابه متصل شد

  • کد خبر : 57432
  • 27 بهمن 1397 - 19:24
شبکه آبرسانی طرح غدیر به پایانه مسافری چذابه متصل شد

مدیر پایانه مسافری چذابه گفت: شبکه آبرسانی طرح غدیر پس از ماه ها انتظار روز شنبه به پایانه مرزی چذابه متصل شد.   به گزارش تابا؛احسان نونژاد افزود:طرح آبرسانی به پایانه مسافری چذابه از پایین دست رودخانه کرخه که توسط سازمان آب و برق خوزستان در حال انجام بود در ایام اربعین حسینی ناتمام ماند […]

مدیر پایانه مسافری چذابه گفت: شبکه آبرسانی طرح غدیر پس از ماه ها انتظار روز شنبه به پایانه مرزی چذابه متصل شد.

 

به گزارش تابا؛احسان نونژاد افزود:طرح آبرسانی به پایانه مسافری چذابه از پایین دست رودخانه کرخه که توسط سازمان آب و برق خوزستان در حال انجام بود در ایام اربعین حسینی ناتمام ماند ولی با پیگیری انجام شده بالاخره آب مورد نیاز از طرح غدیر تامین شد و پایانه مسافری به شبکه یکپارچه آبرسانی در غرب خوزستان پیوست.

 

وی گفت:در چند روز آینده نسبت به خرید حق اشتراک و توزیع آب در شبکه داخلی پایانه مسافری چذابه اقدام خواهد شد.

 

مدیر پایانه مسافری چذابه در ادامه با بیان اینکه آبرسانی به مواکب مردمی مستقر در ۲ کیلومتری پایانه چذابه انجام شده بود ولی ادامه این طرح به دلیل برخی مشکلات اعتباری تا پایانه مرزی ناتمام ماند افزود: با اتصال شبکه آبرسانی غدیر به این پایانه ، مشکل تامین پایدار آب حل شد.

 

پیش از این آب مورد نیاز پایانه چذابه با تانکر تامین می شد که در ایام اربعین حسینی به دلیل ترافیک سنگین ، انتقال آب به وسیله تانکر با مشکلاتی همراه بود.

 

طرح آبرسانی به مواکب مردمی اطراف پایانه مرزی چذابه در اربعین پارسال با تاکید استاندار خوزستان به سرانجام رسید ولی ادامه آن تا پایانه متوقف شد.

 

با بهره برداری از طرح آبرسانی غدیر به پایانه مسافری چذابه ، امکان اتصال شبکه به پایانه تجاری چذابه نیز فراهم شده است.

 

پایانه مسافری چذابه یکی از سه کانون اصلی تردد زائران اربعین اربعین حسینی است.

 

در سال های اخیر زیرساخت های لازم در مسیر حرکت کاروان های اربعین حسینی منتهی به مرز چذابه در ۱۱۰کیلومتری شمال غرب اهواز بهتر شده است.

 

جاده های دسترسی به پایانه ، آب آشامیدنی و برق پایدار ، روشنایی، اینترنت و حمل و نقل از جمله امکاناتی که در مرز چذابه به منطور رفاه زائران تدارک دیده شده است.

 

اربعین ۱۳۹۷ حدود ۲۳۶هزار زائر از چذابه برای حضور در کنگره جهانی اربعین رهسپار نجف اشرف و کربلای معلی شدند.

 

مرزهای رسمی و بین المللی شلمچه و مهران ۲ کانون دیگر تردد زائران اربعین حسینی هستند.

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=57432

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.