در مدت سه سالی که به عنوان فرماندار در شهرستان بهبهان مشغول بودم دولت روحانی با سخت ترین سال ها از نظر کسری بودجه مواجه بود
و تنها در شهرستان بهبهان بودجه اعتبارات عمرانی نسبت به سالهای قبل از حدود ۴۰ میلیارد تومان به حدود ۲۰ میلیارد تومان رسیده بود.
توصیه و تاکید رهبر انقلاب ورئیس جمهوری بر اقتصاد مقاومتی یعنی حداکثر استفاده از اتکا به قابلیت های داخلی بود اینجانب به دلیل باور عمیق به این سیاست اقداماتی به شرح ذیل انجام دادم.
۱- ۱۲۰۰ هکتار ، زمینهای روستاهای قالند که در اثر اختلاف چهار سال بود کشت نمی شد با همکاری شورای تامین شهرستان این اختلاف ها را بعد از چندین ماه پیگیری مدام حل کردیم و ۱۲۰۰ هکتار به زیر کشت رفت.
۸۰۰ هکتار زمینهای قلعه مدرسه هم همین مشکل را داشتند که جمعا ۲۰۰۰ هکتار توانستیم زیر کشت ببریم که حدود ۴۰ میلیارد تومان عایدات مردم به صورت مستقیم و غیرمستقیم از این زمین ها بود. اشتغال مجدد مردم و صلح و آشتی آنها از پیامدهای دیگر آن بود.
۲ – با حمایت بی وقفه و تمام قد اینجانب و همت بلند سرمایه گذار محترم جناب آقای قدسی قریب ۳۰ میلیارد تومان، مجتمع گردشگری را با احداث ۱۷۵ واحد اقامتی شروع کردیم بسیاری از واحدها و اماکن عمومی تفریحی بهره برداری شده در این مدت سه سال ماهانه حداقل ۱۰۰ کارگر در این مجتمع مشغول کار بودند.
۳- جاده معروف به جاده سیمان، در شرایطی که هیچ اعتباری برای تعریض و ترمیم آن وجود نداشت با حمایت مهندس شمسایی، شرکت نفت و مدیریت کارخانه سیمان پروژه را شروع کردیم حداقل ۱۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز پروژه بود بدون اعتبار دولتی پروژه شروع و چند کیلومتر آن آماده بود که من بهبهان را ترک کردم.
۴- هتل رضا که توسط سرمایه گذار محترم جناب آقای موسوی پور که با حمایت شورای وقت شروع شده بود و با سنگ اندازی هایی متوقف شده بود به اصرار و حمایت اینجانب شروع به کارکرد و با ۲۰ میلیارد تومان بدون ریالی تسهیلات یا اعتبارات دولتی فاز اول آن را افتتاح کردیم روزانه به مدت دو سال بیش از ۳۰ نفر در هتل مشغول بودند.
۵- آقای موسوی پور چند پروژه دیگر هم در دست اقدام داشت که بعدا به دلیل عدم همراهی رها کرد.
۶- برادران کدخدا سرمایه گذاران محترم حاضر شدند هر کدام ۵۰ میلیارد تومان در صنعت گردشگری در بهبهان سرمایه گذاری کنند تلاش زیادی کردم مشکلات مقدماتی آنها را مرتفع کنم و با حمایت اینجانب یکی از برادران پروژه را شروع کرد بعد از من رها کرد و هر دو منصرف شدند.
۷- ساماندهی کانال ال درون شهر با پیگیری شهردار وقت آقای مهندس پیدایش از طریق وزارت راه و شهرسازی شروع کردیم و این ساماندهی می توانست تحول عظیمی در بهبود مبلمان شهر بهبهان ایجاد کند و مشکل زیست محیطی شهر را مرتفع کند که بعد از ما رها شد. این پروژه ضمن امتیازات ذکر شده ده ها میلیارد تومان نصیب شهر می کرد.
۸- تعریض خیابان آیت الله وحید بهبهانی با پیگیری شهردار وقت و حمایت بی دریغ اینجانب و دعوت از سرمایه گذار و بعد از فرآیند طولانی آقای غلامی سرمایه گذار محترم تمام املاک مسیر خیابان که بالغ بر ۹۵ خانه بود خریداری و شروع به تخریب کرد، حداقل ۲۰ میلیارد تومان از قبل این طرح عاید شهر می شود.
در زمینه ورزش با مشارکت بخش خصوصی چندین میدان چمن مصنوعی در شهرستان احداث کردیم. کلنگ سالن کشتی را با حمایت آقای دهملایی زدیم ولی بعداز ما رها شد.
۱۰- احداث مجتمع تولید صنایع دستی را با همت آقای صفوت رئیس وقت میراث فرهنگی و همچنین مرمت خانه نجف خان و چند خانه قدیمی دیگر و تبدیل آنها به محل فعالیت فرهنکی و ایجاد سفره خانه سنتی و چندین سفره خانه دیگر که هر کدام ۱۰ نفر در آنها مشغول است.
۱۱- حداقل مجوز ۲۰ NGO صادر کردم که فقط یکی از آنها NGO فعال محیط زیست مهندس عبودی و دیگری حقوق شهروندی که اولین NGO حقوق شهروندی در کل کشور است به همت آقای مهندس قناطیر و دوستانش حدود ۲۵۰ بچه افغان را ار نظر تحصیلی تحت پوشش داشتند که یک اقدام جهانی است.
۱۲ – تحولی در عرصه موسیقی در شهر ایجاد کردیم مردم می توانند بیاد بیاورند چند کنسرت در آن دوره اجرا شد.
۱۳- آقایان زیبا کلام، مرعشی با کمی محدودیت، عارف، خانکی وسخنرانان از استان خوزستان در شهرستان سخنرانی سیاسی داشته اند.
۱۴- به پیشنهاد مدیریت پالایشگاه شماره ۲ قرار شد پالایشگاه در منطقه محروم تعریف شود که حدود ۸۰۰ میلیارد تومان بخشودگی سود تسهیلات عاید پالایشگاه می شد. پالایشگاه متعهد شد در قبال این اقدام فرمانداری هزینه راه اندازی مجدد فرودگاه و به روزرسانی تصفیه خانه آب شرب بهبهان و همچنین احداث یک واحد خانه بهداشت و ترمیم چند راه روستایی را متقبل شود. که جمع این تعهد حدود ۸۰ میلیارد تومان می شد یعنی ۸۰ میلیارد تومان عاید شهرستان می شد. فرمانداری از طریق استانداری و وزارت کشور در زمان دکتر مقتدایی پیگیر شد موضوع به کمیته زیر مجموعه هیات دولت رفته چند بار با استاندار فعلی در میان گذاشتم؛ نگاهم می کرد اما حواسش جایی دیگه بود.
این کارهایی بود که فرمانداری در راستای اقتصاد مقاومتی انجام داد. مردم خوب بهبهان از استاندار بهبهانی خود بپرسند تعهد پالایشگاه برای ساخت فرودگاه وبه روز کردن تصفیه خانه و… چه شد؟ تعریض خیابان آیت الله وحید بهبهانی به کجا رسید؟
احداث مجتمع تولید صنایع دستی کجاست؟ انجمن های مردم نهاد NGO ها در چه حالی هستند؟ حقوق شهروندی چه شد؟ جاده سیمان، جاده بهبهان به رامهرمز، جاده بهبهان به زیدون، جاده بهبهان به گچساران چه شد؟
مطمئن باشید شهرستانها دیگر هم همین وضع را دارند و اوضاع اقتصاد مقاومتی در کل استان همین است.
















