نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه اندیمشک شهر شهدای گلگونکفن است، گفت: آزادگان مایه سربلندی و عزت جامعه اسلامی هستند.
به گزارش تابا به نقل از فارس، آیتالله عبدالکریم فرحانی امروز در همایش تجلیل از آزادگان اندیمشکی، اظهار کرد: امام سجاد(ع) به عنوان سرور آزادگان است و آزادگان مایه سربلندی و عزت جامعه اسلامی هستند.
وی ادامه داد: باید از آزادگان که به عنوان اسوه استقامت و بصیرت هستند، الگو پذیری صورت بگیرد، چرا که این افراد در دوران هشت سال دفاع مقدس با اعتقاد به اهلبیت و همچنین رهنمودهای امام خمینی(ره) بر اساس مسیر صحیح سعادت حرکت کردند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: تاریخ امام حسین(ع) در کربلا، با محوریت آزادگی امام سجاد(ع) در فتح شام نتیجه داد.
فرحانی با تاکید بر اینکه استان خوزستان سرشار از جانفشانیها است، اظهار کرد: مردم استان خوزستان همیشه حضوری پر رنگ در عرصههای مختلف داشتهاند.
وی افزود: مردم استان خوزستان با اراده پولادین خود همیشه در مقابل بدخواهان نظام و دشمنان ایستادگی کردند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: اعتقاد به ولایت و ارزشهای انقلاب و اسلام مایه عزت کشور و شکست مداوم دشمنان به حساب میآید.
وی بیان کرد: باید جهان بداند که همانطور که امام راحل هزاران شهید، جانباز و آزاد داشت، مقام معظم رهبری نیز پشتوانه بزرگ مردمی دارند.
فرحانی ادامه داد: این پشتوانه عظیم مردمی با اعتقاد به ولایت فقیه در مقابل دشمنان به عنوان ستون استوار به حساب میآیند.
وی متذکر شد: اندیمشک شهر شهدای گلگونکفن است و تقدیم هفت شهید مدافع حرم در این شهر، نشان دهنده بصیرت و بینش همیشگی است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: دیروز در دفاع مقدس، جانفشانیهای جوانان کشور را داشتیم و امروز نیز مدافعان حرم را داریم که در حال جانفشانی و نبرد علیه دشمنان هستند.ش
















