برگزاری دوره‌های مربیگری بدنسازی و فیتنس نچرال کلاهبرداری است
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Saturday - 6 June - 2026
2
هیات پرورش اندام خوزستان:

برگزاری دوره‌های مربیگری بدنسازی و فیتنس نچرال کلاهبرداری است

  • کد خبر : 116593
  • 17 اردیبهشت 1401 - 11:02
برگزاری دوره‌های مربیگری بدنسازی و فیتنس نچرال کلاهبرداری است
هیات پرورش اندام و بدنسازی خوزستان اعلام کرد، برگزاری دوره‌های مربیگری بدنسازی نچرال و فیتنس نچرال در استان غیرقانونی و کلاهبرداری است.

به گزارش تابا؛ اخیرا برخی افراد سودجو با تبلیغات در شبکه‌های مجازی اقدام به برگزاری دوره‌های غیرقانونی تحت عنوان بدنسازی نچرال و فیتنس نچرال کرده‌اند که این دوره‌ها کاملا غیرقانونی و به هیچ عنوان مورد تایید فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام جمهوری اسلامی ایران نیست.

بر این اساس نیز هیات بدنسازی و پرورش اندام خوزستان نیز برای این‌که در خوزستان از علاقه‌مندان به رشته‌های تحت نظر هیات خواسته است قبل از شرکت در این دوره‌ها از مراجع رسمی، قانونی بودن این دوره‌ها را پیگیری کنند.

همچنین هیات خوزستان عنوان کرده است، در صورت مشاهده این گونه دوره‌های غیرقانونی در استان، ضمن برخورد با خاطیان افراد متخلف به کمیته‌ انضباطی فدراسیون معرفی خواهند شد و تاکید داشته است که برگزاری دوره‌های مربیگری بدنسازی نچرال و فیتنس نچرال در استان نیز غیرقانونی و کلاهبرداری است.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=116593

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.