مدیر کل راه و شهرسازی استان خوزستان از رفع تصرف بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار متر مربع زمین به ارزش ۳۳۵ میلیارد تومان توسط یگان حفاظت اراضی این اداره کل در سال ۹۸ خبر داد.
به گزارش تابا ؛ رضا رضایی اظهار داشت: یکی از اولویت های اساسی ما در بخش زمین و املاک حفظ بیتالمال وجلوگیری از تصرف اراضی ملی است.
وی درخصوص رفع تصرف اراضی ملی در سال ۱۳۹۸ گفت: یگان حفاظت از اراضی این اداره کل یک میلیون و ۳۰۱ هزار متر مربع زمین به ارزش افزون بر ۳۳۵ میلیارد و ۲۶۸ میلیون تومان را طی ۲۳۹ عملیات با همکاری نیروی انتظامی و دستگاه قضا رفع تصرف کرد که در نوع خود بی سابقه بوده است.
مدیر کل راه و شهرسازی استان خوزستان افزود: در فروردین ماه سال جاری نیز یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان با همکاری نیروی انتظامی و همراهی دستگاه قضایی ضمن جلوگیری از تصرف زمینهای ملی توسط افراد سودجو ۶۱ هزار و ۴۵۲ متر مربع زمین به ارزش۶۸ میلیارد و ۳۵۸ میلیون تومان از این اراضی را از تصرف اشخاص سودجو خارج کرده است.
رضایی ادامه داد: در فروردین ماه امسال نیز با وجود شیوع ویروس کرونا یگان حفاظت اراضی این اداره کل بیش از ۲۷ عملیات رفع تصرف زمین های دولتی را با موفقیت به انجام رسانده است.
مدیر کل راه و شهرسازی استان خوزستان تصریح کرد: در سالجاری نیز با همکاری نیروی انتظامی و دستگاه قضایی تمام ظرفیت های مان را برای حفاظت از بیت المال و جلوگیری از تصرف اراضی ملی به کار خواهیم گرفت.
















