پاسخگویی به بیش از ۲۸ هزار تماس مردمی در خوزستان از ابتدای جنگ
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 18 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Wednesday - 3 June - 2026
0

پاسخگویی به بیش از ۲۸ هزار تماس مردمی در خوزستان از ابتدای جنگ

  • کد خبر : 143916
  • 17 فروردین 1405 - 22:34
پاسخگویی به بیش از ۲۸ هزار تماس مردمی در خوزستان از ابتدای جنگ
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان، از پاسخگویی به ۲۸ هزار و ۹۹۳ تماس برقرار شده مردمی در شهرهای استان از طریق سامانه های هوشمند و کارشناسان از ابتدای جنگ رمضان خبر داد.
افشین حاتمی با تأکید بر پاسخگویی شبانه‌روزی مرکز ارتباط با مشتریان آب و فاضلاب خوزستان و با اشاره به تلاش‌های بی‌وقفه همکاران این مجموعه از ابتدای جنگ رمضان گفت: مرکز ارتباط با مشتریان استان خوزستان از نخستین روزهای آغاز جنگ تاکنون با فعالیت ۲۴ ساعته و بدون وقفه موفق به پاسخگویی به ۲۸۹۳۳ تماس از مشترکین استان شده است.
وی افزود: از مجموع تماس‌های دریافتی، تعداد ۶۳۶۳ پرونده مربوط به درخواست رسیدگی به مشکلات فاضلاب و تعداد ۵۷۱۸ پرونده مرتبط با حوادث آب ثبت و به ادارات تابعه جهت پیگیری ارجاع شده است.
حاتمی ادامه داد: همچنین ۴۴۲۲ تماس در حوزه مشاوره و راهنمایی مشترکین،۹۶۲۴ در خصوص  پیگیری پرونده های ثبت شده و افت فشار و قطعی های آب شبکه توزیع ، ۲۰ مورد ثبت شکایت و ۲۷۸۶ تماس متفرقه توسط کارشناسان مرکز پاسخگویی شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: حضور و تلاش شبانه‌روزی نیروهای مرکز ارتباط با مشتریان در شرایط خاص جنگ رمضان، جلوه‌ای از تعهد و خدمت‌رسانی پایدار به مردم استان خوزستان بوده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان در پایان گفت: استمرار پاسخگویی دقیق و سریع به تماس‌های مردمی، از اولویت‌های اصلی این شرکت در مسیر ارتقای رضایت مشترکان و بهبود کیفیت خدمات به شمار می‌رود.
لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=143916

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.