پیشگیری از هدر رفت بیش از 4 هزار مترمکعب آب
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 18 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Wednesday - 3 June - 2026
1

پیشگیری از هدر رفت بیش از ۴ هزار مترمکعب آب

  • کد خبر : 143805
  • 05 اسفند 1404 - 23:18
پیشگیری از هدر رفت بیش از ۴ هزار مترمکعب آب
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان، گفت: افت فشار شبکه آب روستاهای پایین دست دریسیه و عچرشیه شادگان برطرف شد.

افشین حاتمی افزود: با تلاش واحد بهره برداری از تأسیسات آب ستاد پایش و ره گیری و با اجرای اقدامات عملیاتی توسط گروه عملیات شهرستان شادگان، مشکل افت فشار در شبکه آب روستاهای پایین دست دریسیه و عچرشیه برطرف شد.

وی ادامه داد: بر اساس بررسی‌ها و دبی سنجی انجام شده از خط انتقال دریسیه- عچرشیه، مشخص شد از میزان ۲۲۰ مترمکعب آب ارسالی از تأسیسات دارخوین (آب برق ) ، تنها  ۵۵ مترمکعب در ساعت آب، در خط جدید عچرشیه جریان داشته و حدود ۱۷۰ مترمکعب در ساعت آب در خط قدیمی دچار هدررفت میشده است.

رئیس هیئت مدیره شرکت آب و فاضلاب خوزستان، اذعان داشت: با اقدام کارشناسان، خط قدیمی عچرشیه از محل سه راهی پلمپ شد که نتیجه این عملیات، سرریز مخزن تأسیسات عچرشیه برای نخستین بار در چند سال اخیر و جلوگیری از هدررفت ۴ هزار و ۸۰ متر مکعب آب آشامیدنی شد.

گفتنی است: این اقدام مؤثر، گامی مهم در بهبود پایداری تأمین آب و افزایش فشار شبکه روستاهای پایین دست منطقه به شمار می‌رود.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=143805

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.