به گزارش خبرنگار تابا از بهبهان؛ نظر به بعد مسافت و با توجه به فاصله ۱۵ کیلومتری محل آتش سوزی با شهر بهبهان پرسنل آتش نشانی شهرداری بهبهان پس ازحضور در منطقه با همکاری آتش نشانی شهرداری منصوریه و کارخانه سیمان و اهالی منطقه از گسترش آتش سوزی به سایر مزارع گندم منطقه جلوگیری کردند ولی متاسفانه چند هکتار از مزارع گندم قبل از رسیدن پرسنل آتش نشانی در آتش سوخت.
مسئول آتش نشانی شهرداری بهبهان تصریح کرد؛ به علت عدم وجود راه دسترسی مناسب برای خودروهای سنگین آنش نشانی به منطقه، آتش سوزی به سمت کوه بدیل سرایت کرد و موجب بروز آتش سوزی گسترده در کوه بدیل شد.
اما نهایتاً شب گذشته آتش سوزی با تلاش پرسنل آتش نشانی و تیم امدادونجات ، کوهنوردان و اهالی منطقه و نیز پرسنل محیط زیست و منابع طبیعی که در منطقه حضور داشتند آتش سوزی مهار و خاموش شد.
چند تن از کشاورزان آسیب دیده با برشمردن شواهدی فرضیه احتمال غیر خودبخودی این آتش سوزی زیانبار را مطرح و خواهان پیگیری علت و یا علل بروز این حادثه شدند
برخی از کشاورزان منطقه اظهار میدارند که متاسفانه امسال اقدام به بیمه نمودن مزارع خود نکرده بودنند و اینک باید متحمل این خسارت سنگین باشند.
آنان ضمن تشکر از سازمانهای کمک رساننده ، خواستار همراهی بیش از پیش سایر واحدهای آتش نشانی موجود در منطقه شدند.
محمد خلیجی
















