مصلای آبادان و ورزشگاه آزادی خرمشهر برای بستری بیماران کرونایی آماده شدند
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
4

مصلای آبادان و ورزشگاه آزادی خرمشهر برای بستری بیماران کرونایی آماده شدند

  • کد خبر : 104269
  • 25 مرداد 1400 - 16:46
مصلای آبادان و ورزشگاه آزادی خرمشهر برای بستری بیماران کرونایی آماده شدند
 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آبادان از در حال آماده‌سازی و تجهیز بودن مصلای آبادان و ورزشگاه آزادی خرمشهر برای بستری بیماران مبتلا به کرونا خبر داد.

به گزارش تابا؛ دکتر مهدی کریمی با اشاره به ادامه روند افزایشی موارد ابتلا به کرونا و بستری در جنوب غرب خوزستان اظهار کرد: در پی تکمیل ظرفیت بیمارستان‌های جنوب غرب خوزستان و نبود تخت بستری و افزایش حجم بیماران، مجبور شده‌ایم برای بستری بیماران محل‌های دیگری پیش‌بینی کنیم.

وی افزود: در حال آماده‌سازی و تجهیز مصلای آبادان و ورزشگاه آزادی خرمشهر برای بستری بیماران مبتلا به کرونا هستیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آبادان بیان کرد: عملا دیگر توان بیمارستانی نداریم و نیاز به تخت از خارج از بیمارستان داریم و این دو محل باید سریعا تجهیز شوند و مورد بهره‌برداری قرار بگیرند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر با کمبود امکانات، نیروی انسانی، اکسیژن و کپسول اکسیژن و کمبود تخت بستری در منطقه جنوب غرب خوزستان مواجه هستیم.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=104269

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.