دانش‌بنیان بودن پروژه تغلیظ ویناس نیشکر را ویژگی بارز آن است
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 24 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 16 September - 2025
1
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست

دانش‌بنیان بودن پروژه تغلیظ ویناس نیشکر را ویژگی بارز آن است

  • کد خبر : 118135
  • 18 خرداد 1401 - 12:08
دانش‌بنیان بودن پروژه تغلیظ ویناس نیشکر را ویژگی بارز آن است
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست دانش‌بنیان بودن این طرح را ویژگی بارز آن دانست و بیان داشت، استفاده از جوانان نخبه ایرانی و تکیه بر دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی، پروژه بزرگ تغلیظ ویناس نیشکر را رقم زده است.

به گزارش تابا؛ علی سلاجقه در مراسم افتتاح بزرگترین طرح تغلیظ ویناس کشور که سه‌شنبه با حضور رئیس سازمان محیط‌زیست، مدیرعامل توسعه نیشکر و جمعی از مدیران استان در شرکت خمیرمایه و الکل رازی برگزار شد، افتتاح چنین پروژه‌هایی را در راستای فرمایش مقام معظم رهبری عنوان کرد و تاکید کرد، با اتکا به دانش بومی و همت داخلی، اکنون ایران اسلامی به مرحله‌ای مطلوب از دانش و تکنولوژی رسیده است که حتی کشورهای پیشرفته خواهان خرید این تکنولوژی هستند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه به مزیت‌های پروژه تغلیظ ویناس نیشکر اشاره کرد و گفت، با استفاده از تکنولوژی بومی به کار گرفته شده در این پروژه، در فرآیند تغلیظسازی، آب موجود در ویناس نیشکر، بازچرخانی و در سیستم سرمایشی کارخانه بار دیگر به کار گرفته می‌شود.

سلاجقه تولید محصولات جدید را از دیگر مزیت‌های این طرح برشمرد و بیان داشت، طی فرآیند تغلیظ ویناس، مالچ طبیعی به عنوان محصول ثانویه تولید می‌شود که تثبیت‌کننده خاک است و در حاصلخیزی آن نیز تاثیر بسزایی دارد.

وی در ادامه گفت، باید از تجارب ارزنده صنعت نیشکر در زمینه بیابان‌زدایی و تثبیت کانون‌های ریزگرد با استفاده از ویناس استفاده کرد و وزارت جهاد کشاورزی و سازمان محیط زیست نیز با استفاده از این تجارب می‌توانند در تثبیت کانون‌های ریزگرد ورود کنند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست پروژه تغلیظ ویناس نیشکر را دستاوری مهم در راستای شعار سال عنوان کرد که حاصل همت و پشتکار مدیران توسعه نیشکر و نبوغ جوانان ایرانی است.

سلاجقه در پایان گفت، در راستای تحقق شعار سال و فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی در مجموعه محیط زیست کشور در حوزه‌ کاهش آلاینده‌های خاک و آب و مسائل جوی و پسماندها، در حال استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش دانش‌بنیان هستیم و ظرفیت‌های خوبی نیز در کشور در این زمینه وجود دارد.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=118135

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.