رئیس مرکز بهداشت آبادان اقدامات بهداشت محیط این مرکز را برای پیشگیری از شیوع تب کریمه کنگو را شرح داد.
به گزارش تابا؛هوشنگ محمدیان اظهار کرد: واحد بهداشت محیط آبادان در خصوص جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو در سطح شهر اقدامات و فعالیتهایی متعددی را انجام داده است.
وی با اشاره به برگزاری جلسات بینبخشی، شورای سلامت و امنیت غذایی بیان کرد: با توجه به اهمیت موضوع آگاهیرسانی عمومی در خصوص این بیماری، پخش زیرنویس پیامهای بهداشتی از طریق سیمای مرکز آبادان و پخش پیام رادیویی از صدای آبادان صورت پذیرفت.
رئیس مرکز بهداشت آبادان با بیان اینکه کارشناسان بهداشت محیط از قصابیها، جگرکیها و کبابیها به صورت مستمر بازدید بهداشتی به عمل آوردند، افزود: در طی بازدیدهای انجامشده در مجموع ۶۷ مورد کنترل دما و میزان آلودگی نظافت سطوح به وسیله دستگاههای آلودگی سطحی و دماسنج لیزری– محیطی انجام گرفت و سطوح آلوده پاکسازی شدند.
وی با بیان شرایطی برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو تصریح کرد: جدا نگه داشتن جایگاه دام از محل زندگی، خودداری از له کردن کنه با دست، پرهیز از تماس بدن با ترشحات و خون دام، خودداری از کشتار دام در محلهای غیرمجاز، تهیه گوشت موردنیاز از محلهای مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه به مدت ۲۴ ساعت در یخچال و سپس استفاده از آن و خودداری از رفت و آمد در محلهای کشتار غیرمجاز از جمله این موارد هستند.
وی همچنین اجتناب از خوردن جگر خام و نیمپخته، نگهداری جگر، قلب و کلیه به مدت ۴۸ ساعت در یخچال و عدم مصرف گوشت، جگر و سایر آلایشهای دامی به صورت نیمپز یا نیمهکبابی را از دیگر موارد پیشگیری از تب کریمه کنگو برشمرد.
محمدیان از اجرای مانور کنترل مستمر کیفی آب برای مراقبت از وضعیت آب تصفیهکنهای خصوصی خبر داد و افزود: تامین آب سالم و مطابق استانداردهای بهداشتی از اولویتهای مرکز بهداشت است و با توجه به مستمر بودن بازدید از آب شیرینکنها این برنامه برای شناسایی و برخورد با متخلفان به صورت همزمان صورت پذیرفته است.