دو اقدام تروریستی در کردستان و خوزستان خنثی شد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
2

دو اقدام تروریستی در کردستان و خوزستان خنثی شد

  • کد خبر : 41930
  • 17 مرداد 1397 - 9:09
دو اقدام تروریستی در کردستان و خوزستان خنثی شد

وزارت اطلاعات با انتشار اطلاعیه ای از شناسایی و خنثی کردن دو اقدام تروریستی گروهک های تجزیه طلب و تکفیری در کردستان و خوزستان توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) خبر داد.   به گزارش تابا: سربازان گمنام امام زمان (عج) دو اقدام تروریستی گروهک های تجزیه طلب و تکفیری را در کردستان و خوزستان […]

وزارت اطلاعات با انتشار اطلاعیه ای از شناسایی و خنثی کردن دو اقدام تروریستی گروهک های تجزیه طلب و تکفیری در کردستان و خوزستان توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) خبر داد.

 

به گزارش تابا: سربازان گمنام امام زمان (عج) دو اقدام تروریستی گروهک های تجزیه طلب و تکفیری را در کردستان و خوزستان شناسایی و خنثی کردند.

 

در ادامه این اطلاعیه آمده است: یکی از این تیم های تروریستی در اقدامی کور به مقر پلیس آگاهی شهرستان سقز با نارنجکی حمله کرد که با اطلاع رسانی به موقع و هوشیاری نیروی انتظامی خسارتی در بر نداشت.

 

در بخش دیگر این اطلاعیه آمده است: سربازان در ادارات کل اطلاعات خوزستان و کردستان ضمن دستگیری ۶ نفر از عناصر این تیم های تروریستی از آنان هفت قبضه اسلحه کلاشنیکف، سه قبضه سلاح یوزی، ۱۷ قبضه کلت کمری و ۸ عدد نارنجک، دوربین دید در شب و مقادیر قابل توجهی مهمات کشف و ضبط کردند.

 

وزارت اطلاعات در این اطلاعیه یادآور شد: براساس اسناد بدست آمده این تیم های تروریستی بدنبال اجرای چند عملیات در شهرهای مرکزی کشور بودند.

 

در پایان این اطلاعیه آمده است: طراحی انتقال یک محموله چند صد پوندی مواد انفجاری با هدف انفجارات پی در پی در کشور توسط سربازان گمنام با همکاری مرزبان جان برکف خنثی و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=41930

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.