8 کشتارگاه خوزستان سردخانه ندارند
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
0

۸ کشتارگاه خوزستان سردخانه ندارند

  • کد خبر : 42730
  • 24 مرداد 1397 - 11:25
۸ کشتارگاه خوزستان سردخانه ندارند

  مدیرکل دامپزشکی خوزستان با بیان اینکه یکی از مهمترین راههای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو، سرد کردن لاشه گوشت پس از کشتار است، گفت: از ۲۳ کشتارگاه خوزستان، هشت کشتارگاه به سردخانه مجهز نیستند.   به گزارش تابا؛ مصطفی کنارکوهی در جلسه کارگروه تخصصی بهداشت و درمان که با موضوع آب شرب […]

 

مدیرکل دامپزشکی خوزستان با بیان اینکه یکی از مهمترین راههای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو، سرد کردن لاشه گوشت پس از کشتار است، گفت: از ۲۳ کشتارگاه خوزستان، هشت کشتارگاه به سردخانه مجهز نیستند.

 

به گزارش تابا؛ مصطفی کنارکوهی در جلسه کارگروه تخصصی بهداشت و درمان که با موضوع آب شرب شهری، روستایی و عشایری برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به خشکسالی یکی از بیماری هایی که در این شرایط منتقل می‌شود بیماری سی سی اچ اف یا تب کریمه کنگو است.

 

وی با اشاره به راهکارهای پیشگیری از ابتلا به بیماری سی سی اچ اف (تب خونریزی دهنده کریمه کنگو) گفت: یکی از مهمترین راههای پیشگیری از ابتلا به این بیماری، سرد کردن لاشه گوشت پس از کشتار است. با این وجود، از ۲۳ کشتارگاه خوزستان، هشت کشتارگاه مجهز به سردخانه نیستند که باید در زمینه تجهیز این کشتارگاهها اقدام شود.

 

مدیرکل دامپزشکی خوزستان در خصوص وضعیت تامین آب دام نیز عنوان کرد: از طریق سازمان جهاد کشاورزی آب دام‌ها در سطح استان خوزستان تامین می شود و در این زمینه مشکل خاصی وجود ندارد.

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=42730

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.