رییس روابط عمومی شرکت گاز استان خوزستان گفت: جریان گاز مرکز شهر اهواز فردا دوشنبه به دلیل انجام تعمیرات قطع می شود.
به گزارش تابا؛حسنعلی کلانتریان بیان کرد: در ادامه عملیات تعمیر تاسیسات و خطوط شهری ، جریان گاز مرکز شهر اهواز از خیابان زند تا صابرپور حد فاصل شهید ادهم تا ۳۰ متری از ساعت هفت صبح تا ۱۸ فردا قطع می شود.
وی تاکید کرد: افزایش حجم عملیات تعمیر اضطراری خطوط و شبکه گاز رسانی شهری اهواز در راستای پیشگیری از قطع بدون برنامه در ایام سرد پاییز و زمستان انجام می شود.
رییس روابط عمومی شرکت گاز خوزستان افزود: از مشترکان این مناطق خواسته می شود در مدت زمان قطع گاز از دستکاری رگولاتور و کنتور گاز منازل و اماکن خودداری کنند.
کلانتریان خاطرنشان کرد: بر اساس اصول ایمنی باید شیرهای مصرفی داخلی منازل تا زمان وصل مجدد گاز و تحویل آن توسط ماموران پست امداد ۱۹۴ به حالت بسته نگهداری شود.














