انتشار ماده ای ناشناخته دختران دبستان رهنما اهواز را راهی بیمارستان کرد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 29 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 June - 2026
3

انتشار ماده ای ناشناخته دختران دبستان رهنما اهواز را راهی بیمارستان کرد

  • کد خبر : 116325
  • 06 اردیبهشت 1401 - 17:53
انتشار ماده ای ناشناخته دختران دبستان رهنما اهواز را راهی بیمارستان کرد
انتشار ماده ای ناشناخته در مدرسه رهنما اهواز واقع در منطقه شهرک نفت، باعث شد تعدادی از دانش آموزان این مدرسه به بیمارستان منتقل شوند.

به گزارش تابا؛ در همین زمینه اولیای یکی از دانش آموزان گفت: دیروز با تماسی از سوی چند تن دیگر از اولیا خواهان آن شدند که بچه ها را از مدرسه به منزل ببریم. وقتی به آنجا رسیدیم حدود ۱۲ نفر از دانش آموزان حال نامساعدی داشتند که در نهایت اعلام شده بوی نامطبوعی در فضای مدرسه پیچیده و باعث این حادثه شده است.

وی افزود: انتشار این ماده احتمالا شیمیایی باعث شده که این دختران بعضا راهی بیمارستان شوند و برخی از آنها هم به آزمایشگاه بردیم تا خدایی ناکرده اتفاقی در آینده برای آنها نیفتد.

او عنوان کرد: هرچه با مدیر و مسئولین مدرسه هم تماس گرفتیم که این ماده چه بوده و جوابی دریافت کنیم متاسفانه تاکنون پاسخی به ما داده نشده و امیدواریم هرچه سریعتر مسئولین اداره آموزش و پرورش منطقه به این موضوع ورود نمایند.

این پدر دانش آموز در پایان افزود: اکنون بچه های ما در استراحت به سر می برند و بلاخره یک کسی باید بداند این ماده چه بوده و چرا فقط در مدرسه منتشر شده که امیدوارم پاسخی قانع کننده داشته باشند./هورنیوز

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=116325

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.