برنامه‌های نوروزی شهرداری به شعار بهار علوی مزین شود
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 2 - ربيع ثاني - 1448
  • برابر با : Monday - 14 September - 2026
0

برنامه‌های نوروزی شهرداری به شعار بهار علوی مزین شود

  • کد خبر : 59059
  • 20 اسفند 1397 - 13:28
برنامه‌های نوروزی شهرداری به شعار بهار علوی مزین شود

شهردار اهواز گفت: با توجه به تقارن آغاز بهار با ماه رجب برنامه‌ها با عنوان بهار علوی مزین شود و فضاسازی و زیباسازی این موضوع با الصاق پرچم‌های جمهوری اسلامی در کنار پرچم‌های علوی مدنظر قرار گیرد که تداعی‌کننده دو مناسبت ملی و مذهبی در کنار یکدیگر است.   به گزارش تابا، جلسه هماهنگی شهرداری […]

شهردار اهواز گفت: با توجه به تقارن آغاز بهار با ماه رجب برنامه‌ها با عنوان بهار علوی مزین شود و فضاسازی و زیباسازی این موضوع با الصاق پرچم‌های جمهوری اسلامی در کنار پرچم‌های علوی مدنظر قرار گیرد که تداعی‌کننده دو مناسبت ملی و مذهبی در کنار یکدیگر است.

 

به گزارش تابا، جلسه هماهنگی شهرداری اهواز با سازمان فرهنگی و اداره کل ارتباطات در خصوص برنامه‌های نوروزی با شعار بهار علوی با حضور شهردار اهواز شب گذشته برگزار شد.

 

منصور کتانباف شهردار اهواز در این جلسه با اشاره به اقدامات ویژه استقبال از بهار در بخش‌های مختلف، اظهار کرد: با توجه به تقارن آغاز بهار با ماه رجب برنامه‌ها با عنوان بهار علوی مزین شود و فضاسازی و زیباسازی این موضوع با الصاق پرچم‌های جمهوری اسلامی در کنار پرچم‌های علوی مدنظر قرار گیرد که تداعی‌کننده دو مناسبت ملی و مذهبی در کنار یکدیگر است.

 

وی افزود: برنامه‌های متنوعی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، تفریحی و زیباسازی تدارک دیده شد و تلاش شد تنوع و نشاط با محتوا و نحوه ارائه مناسب پیش‌بینی شود همچنین برنامه‌های هنری با استفاده از هنرمندان بومی اجرا می‌شود.

 

شهردار اهواز با تأکید بر لزوم رعایت نکات ایمنی در برنامه‌های تفریحی ساحلی، عنوان کرد: در قایق‌سواری هماهنگی لازم با سازمان آتش‌نشانی و ایمنی صورت گیرد که مسائل ایمنی از قبیل جلیقه نجات، مسیرهای مناسب تردد، رعایت ظرفیت سوارشدن، عدم تردد در شب و…. موردتوجه قرار گیرد و با هیات قایقرانی نیز هماهنگی انجام شود.

 

وی گفت: اماکن فرهنگی همچون سراهای محله، پارک شهروند و فرهنگ‌سرای نجوم این هیثم اهوازی نیز فعال باشند. لازم است همچنین تلاش شود در تورهای اهواز گردی از ظرفیت ریل باس نیز استفاده شود.

 

کتانباف با اشاره به جمع‌آوری متکدیان و معتادان متجاهر توسط سازمان فرهنگی اجتماعی، اظهار کرد: علاوه بر پارک‌های ساحلی که مرکز عمده تفریح و تفرج شهروندان است، سایر بوستان‌ها و پارک‌ها به‌ویژه میدان هجرت نیز موردتوجه قرار گیرد زیرا روزانه صدها مسافر قطار در اولین مواجه با شهر با پارک هجرت روبرو می‌شوند.

 

وی افزود: به وضعیت پارک‌ها نظارت شود و برای رفع نواقص پیگیری لازم انجام شود. قلیان‌ها در پارک‌های ساحلی در حال جمع‌آوری است، هر چند برای رفع این معضل نیاز به کار فرهنگی است.

 

شهردار اهواز با اشاره به برنامه‌های متنوع سازمان زیباسازی ویژه ایام نوروز، اظهار کرد: بیلبوردها و پرتابل‌ها در ایان تعطیلات خالی نباشند و حتماً با شعارهای آموزش شهروندی یا مناسبتی پوشیده شوند و اطلاع‌رسانی قبل و بعد از برنامه‌ها با هدف استفاده بهتر شهروندان از برنامه و مستندسازی نیز در دستور کار قرار گیرد.

 

وی گفت: پیش‌بینی‌هایی برای سیلاب‌های بهاره انجام شد و لازم است مجموعه شهرداری به‌ویژه مجموعه‌های اداره ارتباطات و فرهنگی همچون گذشته آمادگی لازم را داشته باشند.

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=59059

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.