دوازدهمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر کودک و نوجوان مهر به میزبانی دزفول آغاز شد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
7

دوازدهمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر کودک و نوجوان مهر به میزبانی دزفول آغاز شد

  • کد خبر : 77202
  • 14 بهمن 1398 - 17:44
دوازدهمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر کودک و نوجوان مهر به میزبانی دزفول آغاز شد

 دوازدهمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر کودک و نوجوان مهر دزفول، به مدت چهار روز به میزبانی این شهرستان آغاز شد. به گزارش تابا؛دبیر دوازدهمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر کودک و نوجوان مهر دزفول در حاشیه آغاز این جشنواره که در محل مجتمع فرهنگی- سینمایی برگزار شد اظهار کرد: پس از اعلام فراخوان دوازدهمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر کودک […]

 دوازدهمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر کودک و نوجوان مهر دزفول، به مدت چهار روز به میزبانی این شهرستان آغاز شد.

به گزارش تابا؛دبیر دوازدهمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر کودک و نوجوان مهر دزفول در حاشیه آغاز این جشنواره که در محل مجتمع فرهنگی- سینمایی برگزار شد اظهار کرد: پس از اعلام فراخوان دوازدهمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر کودک و نوجوان مهر به میزبانی شهرستان دزفول، ۴۵ اثر صحنه‌ای از ۱۱ استان کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

 

نادر سعادتی فرد افزود: هیئت بازبینی را مرتضی سخاوت، سروش مداح و سید عزیز آرین تشکیل می‌دهند؛ این هیئت از بین ۴۵ اثر صحنه‌ای رسیده به دبیرخانه، ۹ اثر را برای شرکت در بخش نهایی جشنواره انتخاب کردند.

 

وی شعار این جشنواره را «قصه، بازی و نمایش» برشمرد و گفت: نمایش «شاپرک خانم» به نویسندگی گروه رها و کارگردانی دانیال سیاحی از شهرستان ماهشهر، نمایش «پینوکیو» به نویسندگی و کارگردانی مهدی درویش از شهرستان امیدیه و نمایش «ما همه باید نگهبانی بدهیم» به نویسندگی نادر شریفی و محسن مستکین و کارگردانی محسن مستکین از شهرستان دزفول سه اثر از ۹ اثر انتخاب شده برای مرحله نهایی جشنواره هستند.

 

سعادتی فرد همچنین نمایش «مارمولک بد ادا» به نویسندگی منوچهر اکبرلو و کارگردانی پگاه معصومی از استان همدان و نمایش «خواب‌های رنگی» به نویسندگی و کارگردانی ناصر محمودی از شهرستان شهرکرد را از دیگر آثار صحنه‌ای برگزیده برای اجرا در این جشنواره عنوان کرد و افزود: نمایش «‌الاغ آوازخوان» به نویسندگی عباس دوست قرین و کارگردانی عبدالرضا صفامهر و ایزد ایروانی از شهرستان دزفول و نمایش «آغاز دنیا» به نویسندگی فرید طاهری و کارگردانی سعید کوراوند و فرید طاهری از شهرستان ایذه نیز دیگر آثار صحنه‌ای پذیرفته شده برای مرحله نهایی این جشنواره هستند.

 

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول و دبیر دوازدهمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر کودک و نوجوان مهر، بیان کرد: نمایش «موش و گربه» به نویسندگی حسین فدایی حسین و کارگردانی فرزاد لباسی از استان همدان و نمایش «خنده نامه» به نویسندگی و کارگردانی هادی کیانی و محسن عمادی از شهرستان خمینی شهر استان اصفهان نیز دیگر آثار نمایشی هستند که برای رقابت در مرحله نهایی جشنواره منطقه‌ای کودک و نوجوان انتخاب شده‌اند.

 

سعادتی فرد یادآور شد: تمام ۱۱ دوره قبلی این جشنواره نیز به میزبانی شهرستان دزفول برگزار شده است البته تا دو سال پیش این جشنواره به صورت استانی برگزار می‌شد اما امسال دومین سال پیاپی است که این جشنواره به سطح منطقه‌ای ارتقا یافته و تلاش ما این است در سال آینده به سطح ملی برسد.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=77202

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.