دود سیاه یکی از فلرهای پالایشگاه نفت آبادان صبح شنبه بخشی از آسمان این شهر را فرا گرفت.
به گزارش تابا؛شهروندن آبادانی صبح شنبه خود را در حالی در هوایی ابری و بارانی آغاز کردند که دود سیاه یکی از فلرهای نفتی پالایشگاه نفت آبادان باعث سیاه شدن بخشی از آسمان این شهر شده است.
مدیر روابط عمومی پالایشگاه آبادان گفت:نوسان برق باعث اختلال در یکی از فلرهای کمپرسورهای فاز سه پالایشگاه شده و باعث متصاعد شدن دود سیاه از یکی از فلرهای این واحد صنعتی اشت.
سیدعلی نوربخش گفت: تیمی از متخصصان واحد فنی بلافاضله برای برطرف کردن مشکل و وارد مدار کردن کمپرسور یاد شده وارد عمل شده و مشکل را برطرف کردند.
وی افزود:اکنون انتشار دود در فضای شهر آبادان قطع شده و روند تولید بنزین به روال عادی برگشته است.
پالایشگاه آبادان هم اکنون با ظرفیت ۴۰۰ هزار بشکه در روز فرآورده های مختلفی از جمله گاز مایع ،بنزین موتور ، نفت سفید ، نفت گاز ،سوخت جت ، نفت کوره ، انواع روغن موتور پایه ، انواع قیر، انواع حلالهای نفتی، گوگرد ،نفتای(خوراک آروماتیک پتروشیمی بندرامام) و گاز(خوراک پتروشیمی آبادان ) را تولید می کند.

















