راه‌اندازی نهمین مرکز تجمیعی واکسیناسیون در حوزه غرب اهواز
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 20 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026
0

راه‌اندازی نهمین مرکز تجمیعی واکسیناسیون در حوزه غرب اهواز

  • کد خبر : 104583
  • 03 شهریور 1400 - 17:20
راه‌اندازی نهمین مرکز تجمیعی واکسیناسیون در حوزه غرب اهواز
نهمین پایگاه تجمیعی ویژه واکسیناسیون بیماران خاص، در محل سالن بانک ملی نبش خیابان ۱۵ شرقی کیان آباد آغاز به کار کرد.

به گزارش تابا ، رییس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت : تعداد مراکز تجمیعی واکسیناسیون در این حوزه به ۹ محل افزایش یافته است .

دکتر مهران احمدی بلوطکی افزود : حوزه غرب اهواز بیش از ۶۴۱ هزار نفر جمعیت را در خود جای داده و با توجه به اینکه گروه‌های هدف واکسیناسیون کووید ۱۹ در حال افزایش است، به تعداد پایگاه‌های تجمیعی بیشتری برای این امر نیاز داریم.

وی گفت: هشتمین پایگاه تجمیعی واکسیناسیون پیش از این در درمانگاه امام علی (ع) در ملاشیه اهواز راه‌اندازی شده بود.

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: سامانه salamat.gov.ir برای ثبت نام بیماران خاص باز است و این افراد با توجه به زمان و مکان تعیین شده در پیامک ارسالی، برای دریافت واکسن کووید -۱۹ مراجعه کنند.

احمدی بلوطکی با بیان اینکه در دست داشتن مدارک هویتی برای دریافت واکسن الزام است باشد گفت: پیش از این فهرست بیماری‌های خاص که به آنان واکسن تعلق می‌گیرد در سایت مرکز بهداشت غرب اهواز به آدرس hn-wah.ajums.ac.ir بارگزاری شده است.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=104583

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.