۶ طرح آموزشی خیرساز در شهرستان دزفول افتتاح می شوند
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 28 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 June - 2026
8

۶ طرح آموزشی خیرساز در شهرستان دزفول افتتاح می شوند

  • کد خبر : 76367
  • 30 دی 1398 - 8:59
۶ طرح آموزشی خیرساز در شهرستان دزفول افتتاح می شوند

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز خوزستان گفت: به مناسبت دهه فجر و یوم الله ۲۲ بهمن، ۶ طرح آموزشی خیرساز در شهرستان دزفول افتتاح می شوند.   به گزارش تابا، عبدالنبی دفتری در نشست شورای آموزش و پرورش دزفول اظهار کرد: مجتمع آموزشی ۱۸ کلاسه امیرالمؤمنین که یکی از این ۶ طرح است با همت خانواده […]

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز خوزستان گفت: به مناسبت دهه فجر و یوم الله ۲۲ بهمن، ۶ طرح آموزشی خیرساز در شهرستان دزفول افتتاح می شوند.

 

به گزارش تابا، عبدالنبی دفتری در نشست شورای آموزش و پرورش دزفول اظهار کرد: مجتمع آموزشی ۱۸ کلاسه امیرالمؤمنین که یکی از این ۶ طرح است با همت خانواده نیکوکار افشار با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال برای ساخت آن هزینه شده است.

 

وی افزود: دبیرستان ۱۲ کلاسه طاووسی با اعتبار بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال دیگر طرح خیرسازی است که مقرر شده در ایام دهه فجر به بهره‌برداری برسد. این مدرسه دبیرستان طالقانی قدیم است که تخریب و بازسازی شده است.

 

دفتری دبستان ۳ کلاسه دکتر حیدری در روستای قلعه نو شمس آباد با اعتبار ۵ میلیارد ریال و کتابخانه نوری زاده در دبیرستان دخترانه کوثر با اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال را دیگر طرح‌های آموزشی خیرساز و آماده افتتاح در دزفول عنوان کرد و گفت: چندین طرح آموزشی دیگر نیز توسط خیرین مدرسه‌ساز دزفول در حال احداث است که تا مهرماه سال ۹۹ به بهره‌برداری خواهند رسید.

 

وی عنوان کرد: خانواده کوچک زاده نیز ۲ مدرسه ۳ کلاسه در روستاهای بنوار حسین و بنه عاطی که بر اثر سیلاب تخریب شده بودند را با صرف ۷ میلیارد ریال اعتبار بازسازی و احداث کرده‌اند.

 

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان خوزستان با اشاره به سابقه طولانی فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز در دزفول، افزود: اولین مدرسه خیرساز در دزفول در سال ۱۳۷۳ کلنگ زنی و در سال ۱۳۷۵ به بهره‌برداری رسید و ضمن اینکه ۵۰ درصد از مدارس دزفول توسط خیرین ساخته شده‌اند.

 

دفتری یادآور شد: خیرین مدرسه‌ساز دزفول در موارد متعدد در مقوله تأمین تجهیزات مدارس نیز ورود کرده‌اند اما لازم است در این زمینه فرهنگ‌سازی بیشتری صورت بگیرد تا خیرین تجهیزاتی شهرستان که نیاز مهم آموزش و پرورش دزفول است افزایش یابند.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=76367

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.