2 میلیارد و 800 میلیون ریال زکات در دزفول جمع آوری شد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 20 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026
1

۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال زکات در دزفول جمع آوری شد

  • کد خبر : 44602
  • 13 شهریور 1397 - 11:01
۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال زکات در دزفول جمع آوری شد

 رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) دزفول گفت: مردم دزفول از ابتدای امسال تاکنون افزون بر ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال زکات پرداخت کرده اند.   به گزارش تابا؛مسعود رحیمی با اشاره به اقدامات ترویجی کمیته امداد برای تشویق مردم به ویژه کشاورزان و دامداران به پرداخت زکات افزود: یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال […]

 رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) دزفول گفت: مردم دزفول از ابتدای امسال تاکنون افزون بر ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال زکات پرداخت کرده اند.

 

به گزارش تابا؛مسعود رحیمی با اشاره به اقدامات ترویجی کمیته امداد برای تشویق مردم به ویژه کشاورزان و دامداران به پرداخت زکات افزود: یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال از زکات جمع آوری شده مردم دزفول مربوط به زکات فطریه و مابقی مربوط به زکات واجب و مستحب است.

 

وی اظهار داشت: امسال به دلیل خشکسالی و پرداخت نشدن برخی مطالبات کشاورزان، میزان زکات پرداخت شده همانند مدت مشابه پارسال بود و رشد زیادی نداشت.

 

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) دزفول افزود: زکات جمع آوری شده در راستای کمک به معیشت نیازمندان، درمان، مسکن، تکمیل و تجهیز مسجد و تحصیل دانش آموزان نیازمند در خود شهرستان هزینه می شود.

 

وی گفت: با توجه به اینکه امام جمعه دزفول رئیس ستاد زکات شهرستان است، نشست های مشترک متعددی برای رفع مشکلات کشاورزان برگزار شده است.

 

رحیمی از کشاورزان و دامداران خواست زکات را از طریق کمیته امداد پرداخت کنند زیرا میزان مبلغ پرداخت شده طبق خواسته آنها و برای طرح های عام المنفعه هزینه می شود.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=44602

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.