معاون فرماندارشادگان گفت: بر اساس تفاهم نامه مبادله شده با مدیریت امور اراضی استان و به منظور هم افزایی و استفاده بهینه از امکانات برای خدمت رسانی هر چه بهتر ، به تشکل های زنان روستایی اراضی ملی واگذار می شود.
به گزارش خبرنگار تابا؛ نعمت اله آلبوغبیش معاون فرماندار شادگان از واگذاری اراضی ملی و دولتی به تشکل های زنان روستایی و سرپرست خانوار خبر داد و گفت : بر اساس تفاهم نامه مبادله شده با مدیریت امور اراضی استان ، مشاور و مدیر کل دفتر بانوان و امور خانواده استانداری ، مدیر کل منابع طبیعی ، مدیریت تعاون روستایی و مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی، به منظور هم افزایی و استفاده بهینه از امکانات برای خدمت رسانی هر چه بهتر، به تشکل های زنان روستایی و سرپرست خانوار، اراضی ملی و دولتی واگذار می شود.
معاون فرماندارشادگان افزود: موضوع این تفاهم نامه واگذاری اراضی ملی و دولتی استعدادیابی شده به تشکل های زنان روستایی و سرپرست خانوار و شناسایی ، تقویت و توانمندسازی ، استفاده از ظرفیت های ترویجی – آموزشی این تشکل ها برای حفاظت از اراضی زراعی و باغی و ارتقای بهره وری است.
وی یادآور شد: مدیریت امور اراضی و اداره کل منابع طبیعی استان بر اساس مفاد این تفاهم نامه متعهد شده اند نسبت به مکان یابی و تخصیص اراضی قابل واگذاری با مشخص کردن موقعیت جغرافیایی ، مساحت ، قابلیت ها ، نوع کشت و واگذاری اراضی ملی استعداد یابی شده برابر قوانین و مقررات به تشکل های زنان روستایی و سرپرست خانوار اقدام نمایند.
آلبوغبیش بیان داشت: مدیریت تعاون روستایی نیز در این تفاهم نامه متعهد به استعداد سنجی و امکان سنجی فنی و اجتماعی تشکل های انتخاب شده از طریق ارزیابی مشارکتی ، ساماندهی آموزش و توانمندسازی تشکل های زنان روستایی و همکاری در جهت تخصیص و جذب اعتبارات مورد نیاز شده است.
معاون فرماندار شادگان بررسی وضعیت تشکل های واجد شرایط با توجه به اصول فنی طرح های قابل اجرا و افرادی که در گذشته اراضی ملی و دولتی دریافت نکرده باشند با اولویت قرار دادن فارغ التحصیلان بیکار رشته های کشاورزی و سایر رشته های مرتبط و معرفی به مدیریت امور اراضی استان و همکاری با مدیریت امور اراضی در تشکیل و تربیت تشکل های توانمند زنان و هماهنگی با تشکل های زنان در سایر بخشهای دولتی و خصوصی را به عنوان تعهدات دفتر امور بانوان و خانواده عنوان کرد./ ناصرحکیمی خبرنگار