شبکه بهداشت مرتبا در حال نمونه گیری و کنترل آب است
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 3 - ربيع ثاني - 1448
  • برابر با : Tuesday - 15 September - 2026
2

شبکه بهداشت مرتبا در حال نمونه گیری و کنترل آب است

  • کد خبر : 39754
  • 30 تیر 1397 - 9:45
شبکه بهداشت مرتبا در حال نمونه گیری و کنترل آب است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: شبکه بهداشت مرتبا در حال نمونه گیری و کنترل آب است و حداقل ساعتی دو نمونه نیز توسط ما در شهرهای مختلف اندازه‌گیری می‌شود و هیچکدام از نمونه‌ها نشانگر آلودگی در آب شرب نبوده اند.   به گزارش تابا، صادق حقیقی‌پور اظهار کرد: سازمان آب و برق و […]

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: شبکه بهداشت مرتبا در حال نمونه گیری و کنترل آب است و حداقل ساعتی دو نمونه نیز توسط ما در شهرهای مختلف اندازه‌گیری می‌شود و هیچکدام از نمونه‌ها نشانگر آلودگی در آب شرب نبوده اند.

 

به گزارش تابا، صادق حقیقی‌پور اظهار کرد: سازمان آب و برق و استانداری خوزستان تمام تلاش خود را کردند تا این بحران آب پشت سرگذشته شود. به محض اینکه تشخیص دادیم مشکل آبادان جدی است و راهکار کوتاه مدت ندارد، کمیته بحرانی در شرکت آب و فاضلاب تشکیل دادیم و در آنجا مصوب کردیم که در شهرهای آبادان و خرمشهر روزانه ۱۵ لیتر آب باکیفیت برای مصارف شرب در اختیار شهروندان آن شهرها قرار گیرد.

 

 

وی افزود: با توجه به جمعیت۵۰۰ هزار نفری شهرهای آبادان و خرمشهر،‌حدود ۶ هزار مترمکعب نیاز آبی مردم است. با توجه به صورت جلسه‌ای با آبفای روستایی، یک هزار مترمکعب نیز برای توزیع در سطح روستاهای این شهرها با این شرکت تعهد کردیم و همچنین نیاز صنایع را در نظر گرفتیم.

 

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان تصریح کرد: روزانه حدقل ۱۰ تا ۱۲ هزار مترمکعب آب با کیفیت خط آب حیات را به آبادان انتقال یافت. همچنین حداقل ۶۰۰ هزار لیتر بطری آب معدنی در شهر و روستاها توزیع و بیش از ۵۰ تانکر در طول ایام بحران آبرسانی شد.

 

 

حقیقی‌پور عنوان کرد: در بحث کیفیت آب دو موضوع بهداشت و طعم و مزه آن مطرح است. در شرکت آب و فاضلاب ۲۳ آزمایشگاه مدرن و مجهز کیفیت آب وجود دارد که در هیچ جای کشور به اندازه ما تجهیزات ندارند چراکه ما بیش از ۷۰ درصد نیاز آبی مردم را از آبهای سطحی تامین می‌کنیم کنترل کیفی از اولویت‌های ماست.

 

 

وی ادامه داد: همچنین شبکه بهداشت مرتبا در حال نمونه گیری و کنترل آب است و در هر ساعت حداقل دو نمونه در شهرهای مختلف اندازه‌گیری می‌شود و هیچکدام از نمونه‌ها نشانگر آلودگی در آب شرب نبوده اند. اداره بهداشت نیز هیچ گزارشی به ما نداده است و من از برخی گزارش‌های کذب مسئولان در فضای مجازی در خصوص آلودگی آب شرب تعجب می‌کنم. اگر موردی وجود دارد باید به ما گزارش دهند و اگر نیست تکذیب کنند تا شائبه‌ای ایجاد نشود.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=39754

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.