تعاونی‌ها موتور اقتصادی کشور در توسعه و اشتغال پایدار هستند
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 3 - ربيع ثاني - 1448
  • برابر با : Tuesday - 15 September - 2026
2

تعاونی‌ها موتور اقتصادی کشور در توسعه و اشتغال پایدار هستند

  • کد خبر : 84320
  • 15 تیر 1399 - 9:10
تعاونی‌ها موتور اقتصادی کشور در توسعه و اشتغال پایدار هستند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، تعاونی‌ها را موتور اقتصادی کشور در توسعه و اشتغال پایدار برشمرد و گفت: کشوری که تکیه بیشتری بر توان داخلی و مردمی داشته باشد، عملکرد بهتری در مقابله با بحران‌های گوناگون دارد.   به گزارش تابا؛ارسلان غمگین با تبریک روز جهانی تعاون به تعاون گران اظهار کرد: بر […]

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، تعاونی‌ها را موتور اقتصادی کشور در توسعه و اشتغال پایدار برشمرد و گفت: کشوری که تکیه بیشتری بر توان داخلی و مردمی داشته باشد، عملکرد بهتری در مقابله با بحران‌های گوناگون دارد.

 

به گزارش تابا؛ارسلان غمگین با تبریک روز جهانی تعاون به تعاون گران اظهار کرد: بر این باور هستیم که در جهان نابرابر و سخت رقابت و سودجویی‌ها، تعاونی‌ها سفیر عدالت‌خواهی هستند. ما نیز با شعار جهانی تعاونی‌ها جهان بهتری می‌سازند و شرکت‌های تعاونی، توسعه پایدار را برای همگان به ارمغان می‌آورند، همراه می‌شویم و با امید به آینده پیش می‌رویم.

 

وی گفت: نبود اطمینان نسبت به آینده کسب‌ و کار، از مهم‌ترین اثرات بحران کرونا در اقتصاد دانست و گفت: توجه به توان بومی ازجمله توان و ظرفیت‌های بی‌بدیل تعاونی‌ها در تأمین کالاهای اساسی، یکی از ظرفیت‌های کشور ما برای مقابله با این بحران است. قطعاً کشوری که تکیه‌ بیشتری به توان داخلی و مردمی داشته باشد، عملکرد بهتری در مقابله با بحران‌ها خواهد داشت.

 

غمگین، محیط‌های کارگری را زمینه و بستر شکل‌گیری تاریخیِ تعاونی‌ها دانست و ادامه داد: محدودیت ساعات کار، پیشرفت در برابر پایان دادن به کار کودکان و کار اجباری، ایجاد مکان‌های کاری خاص برای افراد معلول، توقف خشونت علیه زنان و مردان موضوع هایی هستند که تحقق آن‌ها در سایه‌ توسعه‌ی فعالیت تعاونی‌ها امکان‌پذیر است.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، تعاونی‌ها را یکی از شرکای مهم سازمان بین‌المللی کار در رسیدن به یک دستور کار شایسته‌ انسان‌محور به‌منظور آینده کاری عادلانه، امن و فراگیر دانست و تصریح کرد: اتحادیه بین‌المللی تعاون به‌عنوان نماینده تعاونی‌ها در سطح جهان دارای نقش مشوق و مشورتی عمومی در سازمان جهانی کار است.

 

وی عنوان کرد: تعاونی‌ها یک مدل انعطاف‌پذیر، دموکراتیک و پایدار برای انجام کسب‌ و کار در بخش‌های اقتصادی را اریه می‌دهند.

 

غمگین خاطرنشان کرد: فراخوان‌های زیادی برای توسعه مدل‌های جدید وجود دارد و تعداد زیادی از شرکت‌ها به‌منظور بهبود سازمان‌دهی کار و تولید با راهکارهای نوآورانه مواجه هستند. در این میان تعاونی‌ها به‌طور فزاینده‌ای به‌عنوان محرک‌های کلیدی در این اکوسیستم متنوع شناخته می‌شوند.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، اضافه کرد: هم اکنون که تغییرات غیرقابل‌پیش‌بینی و چالش‌های استثنایی در دنیای کار وجود دارد، به نظر می‌رسد ارتباط و همکاری بیش ‌از پیش و مداوم میان جنبش تعاونی و کارگری برای دستیابی به یک آینده کاری پایدار برای فرد، بسیار ضروری است. به این منظور همه تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و تعاونی‌ها را برای ترسیم افق و چشم‌انداز آینده‌ای روشن، بدون تبعیض و مملو از رفاه دعوت می‌کنیم.

 

وی گفت: درحالی‌که جهان همچنان با چالش‌های دشوار بسیاری مواجه است، تعاونی‌ها خدمات ارزشمندی به شمارزیادی از طبقات محروم و خاص به‌ویژه زنان و قشرهای آسیب‌پذیر ارایه می‌دهند.

 

غمگین رفتار تعاونی‌ها را نوعی بلوغ اجتماعی عنوان کرد و گفت: تعاونی‌ها، نشانه‌ای از عزم انسان‌ها و برخورد اصولی و مبتنی بر اراده جمعی با مشکل های اقتصادی و اجتماعی در جامعه هستند. همچنین تعاونی‌ها در کشورهای در مسیر توسعه، ابزارهایی مطمین برای پیشبرد برنامه‌های علمی نیز هستند. از این ‌روی می‌توان گفت توسعه پایدار به‌ویژه در ابعاد اجتماعی و اقتصادی وابسته به تعاونی‌ها است.

 

وی یکی دیگر از مزایای تعاونی‌ها را کوچک‌سازی بدنه دولت به‌عنوان علم مدیریت دولتی نوین دانست و گفت: شرکت‌های تعاونی با ترویج اصول و فرهنگ مشارکت و کار گروهی، دخالت دولت در فعالیت‌های اقتصادی را کاهش می دهند و در نتیجه می‌توانند زمینه‌ساز حرکت اقتصاد کشور به سمت توسعه‌ی پایدار شوند.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان تصریح کرد: ما باور داریم در تعاونی، کسی جا نمی‌ماند؛ تعاونی روندی است که می‌تواند از نابرابری، تبعیض، انزوا و عقب‌ماندگی به شایسته‌ترین شکل ممکن بکاهد.

 

وی اضافه کرد: در جهان امروز ما که به سبقت جویی، رقابت، آشوب و اضطراب کشانده شده است؛ تعاونی‌ها جایی برای ایستادن در مقابل این جریان‌های سودجویانه هستند. در تعاونی اعضا در کنار یکدیگر تلاش می‌کنند نه در مقابل و علیه هم.

 

غمگین، تحقق اشتغال پایدار برای محافظت از شأن انسان را در گرو مدارا و مشارکت عنوان کرد و گفت: تعاونی‌ها پیش‌شرط عدالت اجتماعی هستند. دین اسلام مبتنی بر کار تعاونی، شورا و مشارکت جمعی است. ما نیز متعهد هستیم تا برای استفاده بیشتر از تعاونی‌ها در توانمندسازی مردم و حرکت به‌سوی آینده‌ای پایدار گام برداریم.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=84320

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.