به گزارش تابا: دکتر نظری رییس این سازمان در این خصوص اظهار کرد : با پیگیری و درخواست سازمانهای صمت استانها و هماهنگی بعمل آمده توسط وزارت صنعت ، معدن وتجارت با سازمان برنامه و بودجه میزان پیشرفت فیزیکی واحدهای صنعتی نیمه تمام صنعتی و معدنی جهت اعطای تسهیلات سرمایه ثابت در مناطق برخوردار کشور حداقل ۶۰% و در مناطق محروم و کم برخوردار کشور براساس مصوبه هیات وزیران سال ۸۸ و اصلاحیه های بعدی حداقل ۳۰ درصد تعیین و ابلاغ گردید.
وی افزود : براین اساس طرحهای صنعتی و معدنی در مناطق محروم و کم برخوردار می تواند با سرمایه گذاری و احتساب ۳۰% پیشرفت فیزیکی اجرایی نسبت به درخواست و پیگیری مراتب تسهیلات را از طریق سازمانهای صمت انجام دهند.
دکتر نظری خاطر نشان کرد : این موضوع باعث رشد سرمایه گذاری در مناطق محروم و کم برخوردار و ایجاد فضای بهتر و مشوق جهت توسعه اقتصادی و اشتغال در این مناطق خواهد بود.