رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان گفت: برای اختصاص اعتبارات پژوهشی کاربردی در استان محدودیت وجود ندارد و پیشنهاداتی که منجر به نتیجه و رفع مشکلات در بخش های مختلف می شوند مورد حمایت قرار می گیرند.
به گزارش تابا؛امید حاجتی اظهار داشت: مشکلی که با سیستم دانشگاهی استان و کشور داریم این است که روند پژوهش های تعریف شده برای ارتقای اعضای هیئت علمی ممکن است برای دانشگاه ها مناسب باشد ولی مشکلی از چالش های موجود در کشور و استان حل نمی کند در صورتی که نیاز است این پژوهش ها خروجی مشخص و قابل استفاده ای داشته باشند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان خواستار بازنگری وزارت علوم در حوزه پژوهش شد و گفت: به همین دلیل نیاز است تا این وزارتخانه سرفصل تازه ای را ایجاد کند تا تحقیقات و پژوهش های علمی به موضوعاتی اختصاص پیدا کنند که دغدغه های رایج کشور در آنها دیده شود و تنها به عنوان مقالات صرفا دانشگاهی شناخته نشوند.
حاجتی تصریح کرد: در استان خوزستان بدون هیچ محدودیتی اعتباری، پژوهش های کاربردی که باعث به وجود آمدن راهکار و یا حتی به تولید یک محصول مانند خدمات دانش بنیان کمک کنند حمایت خواهند شد.
وی همچنین به آموزش های مختلف گروه های سنی تاکید کرد و گفت: در بحث آموزش به منابع و سرمایه های انسانی بخصوص در موضوع فرهنگسازی باید توجه ویژه ای صورت بگیرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان تصریح کرد: زمانی می توان شاهد اثرگذاری اینگونه اقدامات بود که جامعه هدف مناسبی انتخاب شود و به عنوان مثال می توان به مخاطبانی که آموزش و پرورش در اختیار دارند اشاره کرد.
حاجتی با تاکید بر توسعه آموزش های مهارتی تصریح کرد: آموزش در سیستم کارکنان دولت نباید صرفا به عنوان امتیاز شغلی محسوب مورد توجه قرار بگیرد بلکه به آن باید به عنوان یک ضرورت و نیاز راهبردی نگاه شود.
وی با اشاره به الزام قانون در اختصاص یک درصد اعتبارات دستگاه های اجرایی به منظور انجام فعالیت های پژوهشی، عنوان کرد: امسال اعتبارات پژوهشی از سر جمع دیگر ردیف های بودجه ای دستگاه ها جدا شد و برای ساماندهی به این بخش از اعتبارات سازمان مدیریت و برنامه ریزی پیشنهادات را از دستگاه دریافت و برای انجام فعالیت های پژوهشی هزینه می کند تا خروجی این اقدامات کاربردی و تاثیر گذارتر باشد.














