تلاش برای تامین آب احشام سنگین انتهای مسیر کرخه نور در جریان است
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 3 - ربيع ثاني - 1448
  • برابر با : Tuesday - 15 September - 2026
2

تلاش برای تامین آب احشام سنگین انتهای مسیر کرخه نور در جریان است

  • کد خبر : 117028
  • 25 اردیبهشت 1401 - 9:55
تلاش برای تامین آب احشام سنگین انتهای مسیر کرخه نور در جریان است
مدیر عامل شرکت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری کرخه و شاوور، از بررسی میدانی نحوه تزریق آب به شاخه‌ی کرخه نور با هدف تامین آب احشام سنگین انتهای این مسیر خبر داد.

به گزارش تابا؛ “مسعود صادقی ” با تشریح شرایط خشکسالی و کمبود شدید منابع آبی گفت: در حال حاضر دغدغه اصلی ما تامین آب شرب و همچنین تامین آب احشام سنگین انتهای شاخه کرخه نور در حوزه کرخه جنوبی است.

وی افزود: بر همین اساس، طی بازدید میدانی از منطقه با حضور “آرش محجوبی” معاونت شبکه‌های آبیاری و زهکشی سازمان آب و برق خوزستان، “عبداله عساکره” معاونت فنی و مهندسی و “سعید فیاضی” مدیر امور بهره‌برداری حوزه کرخه جنوبی؛ امکان فنی تزریق آب به شاخه کرخه نور از طریق کانال فاضل بررسی شد.

مدیر عامل شرکت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری کرخه و شاوور بیان کرد:ابتدا باید آب را از کانال سلمان به کانال فاضل هدایت کرده و سپس از طریق این کانال، آب را به شاخه کرخه نور تزریق کنیم که در نهایت آب مورد نیاز پایین دست تامین و برای احشام سنگین مورد استفاده و بهره‌برداری قرار گیرد .

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=117028

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.